Årets bästa!

Nu har jag bloggat i ca 7 månader, varav 3 månader riktigt aktivt. Från att ha skrivit ca 8 inlägg per månad har jag gått till ca 37 inlägg. Det känns jätteroligt och jag får bra respons både bland folk och i antalet besök på sidan.

Höjdpunkten var när den lokala tidningen här i Västerås ringde mig och bad att få en intervju. De hade sett en bild på Facebook på en av mina tårtor och sen gick de in på Piccante. Ibland är det tur att det bara är jag i hela Sverige som heter det jag gör, det gjorde det inte så svårt för dem att hitta mitt nummer 🙂

Jag är otroligt glad och stolt över reportaget som speglade mig till punkt och pricka. Reportern skrev jättebra och fångade mig in i minsta detalj.

Stolt är milt beskrivet och jag kommer att suga på den här karamellen länge, länge.

 

//Tania

Det här inlägget postades i Bak, Mat, Media, Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Årets bästa!

 1. Vad härligt med ett bra reportage i tidningen 🙂

  Ja vet du vad, det som hände den dagen jag blev så arg på vår ”gäst” här hemma vill jag helst glömma 🙂
  Men jag hade tvättat en maskin tvätt och när jag lyfte ur den så låg ett ”orm” liknande föremål längst ner i tvättrumman och det var såååå äckligt!
  Och ingenting i tvätten hade kunnat ha ett sånt föremål med sig!
  Så då blev jag så arg så jag bad ”den” att försvinna för resten av evigheten!
  Ja det blev lugnt sen här hemma 🙂
  Men ibland när min lilla vovve fortfarande levde så kunde hon från djup sömn vakna upp och ställa sig och skälla mot tvättstugan. Hon gick aldrig in dit utan stod bara i dörrhålet och skällde helt tokigt mycket??? Så vem vet, om ”den” är kvar lite i smyg 😉

  Kram

 2. Fnulan skriver:

  Det är kul när man får uppmärksamhet på sin hobby!! Jag har ju varit med två ggr i tidningen i år =) Attans vad inne vi är du och jag =)

Kommentera