Blogger Boot Camp 2015!!!

Herre gud, vad har jag gett mig in på!?

Jag har anmält mig till årets Blogger boot camp och jag är sååå peppad. Det ska bli så intressant med föreläsningar om bra mat kombinerat med träningspass. Jag har bokat tre träningspass varvat med tre föreläsningar. Så i mars bör jag vara redo att ta i.

Jag erkänner, jag är inte ett träningsfreak och gillar inte ens att träna, men alla vet ju att man måste äta bra och röra på sig för att må bra. Jag fick en råsaftcentrifug i julklapp av min man och den har jag börjat använda flitigt varje dag. Vi har även godis/snask/läskförbud på oss också, så nu känner jag mig helt energisk.

Jag ser fram emot en heldag i Stockholm på Blogger Boot Camp 2015!!

//Tania

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera