Formex gav nya kontakter

Jag ville så gärna åka till Stockholm och gå på Formex-mässan, så jag kontaktade ett par utställare och frågade helt enkelt om besöksbiljetter. Snabbast svarade Carolina på Frozzypack som tyckte att jag självklart skulle få gå på mässan 🙂

Hon höll med mig om att man måste våga fråga för att få det man vill ha. Jag brukar inte göra så för det känns lite som att tigga men jag gick emot mig själv lite och tänkte att det var ju för en god sak. Att få mer material till Piccante så att fler fantastiska produkter får lyftas fram. Tänk att det finns så otroligt mycket finurliga mackapärer som man aldrig kunde tänka sig att de fanns. Vilka galet duktiga uppfinnare det finns!

Frozzypack till exempel är ett av alla lyckopiller jag fick ta del av på mässan. Det är en matlåda med ”inbyggd kyl”. Helt fantastisk! Tänk att kunna ta med sig en krispig sallad till badstranden och den håller sig fräsch tack vare kylan som kommer från locket. Jag kommer att skriva mer om Frozzypack så håll utkik. Tack Carolina för biljetterna!

Jag träffade ett flertal ”gamla” samarbetspartners och det var jättepirrigt att gå fram och prata med dem. Jag vet ju vilka de är, men vem är jag!? Att sitta i min säkerhet här framför datorn och skriva är ju så enkelt men att stå ansikte mot ansikte med människor jag inte känner på riktigt är otroligt läskigt tycker jag 🙂 Men med min systers stöd vågade jag gå fram och presentera mig. Det gick ju jättebra och jag blev varmt bemött av mina trevliga samarbetspartners.

Först ut var Hinza och deras härliga plastväska. Ni, vet den fina blodröda väskan jag skrev om här. Nu har det kommit ut tre nya fräscha färger som passar perfekt till vårens utflykter. Jag fick med mig en fin rosa väska hem som kommer att lottas ut till en lycklig vinnare. Ett inlägg om de nya färgerna och utlottningen kommer vid ett senare tillfälle. Så här fint hade Hinza i sin monter.

Jag träffade min kontakt på Gerbera Design. Deras monter var färdig att flytta in i. Underbar keramik i fantastiska färger. Det var väldigt tacksamt att fota i deras monter. Saker som är så vackra går inte att ta dåliga bilder på.

   

Jag träffade nya leverantörer som kommer att bli ett härligt tillskott här på Piccante. Det kommer att bli spännande nya produkter och en nygammal goding som aldrig går ur tiden. Vad sägs om Ankarsrum Assistent!? Den bästa köksmaskinen någonsin, enligt mig. Jag har fått ett spännande erbjudande som passar mig som handen i handsken.

När vi gått runt på mässan i flera timmar och syster min höll på att dö av trötthet så möttes vi av en explosion av färger och fantastiska köksprylar. All trötthet rann av oss och vi sögs in i montern. En underbart sprudlande söt tjej mötte oss och jag presenterade mig som bloggare och jag fick då prata med Catarina på Agentura. De jobbar med varumärken som bland annat Kitchen Craft och Hoptimisten. Rätt som det var stod jag med hela Hinza-väskan full med produkter från Kitchen Craft och världens sötaste Hoptimist fick följa med mig hem. Jag har nog inte kunnat smälta det än. Helt galna tjejer som överöste mig med positiv energi i form av färgsprakande köksredskap. Det är roligt att laga mat så vad passar då bättre än roliga och användarvänliga hjälpmedel?!

Se bara så härliga färgerna är!

 

Det kommer mycket mer om alla dessa produkter. Även fler nya saker som jag inte tagit upp i detta inlägg.

Jag ser fram emot att testa alla nya fina saker jag fått äran att testa.

Tack till alla leverantörer!

 

//Tania

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Formex gav nya kontakter

 1. Tina skriver:

  Åh, du måste skriva om vart man kan köpa sakerna också! Jag vill ha dl-måttet och en hoptimist borde ALLA ha. Och gerbera har underbara färger. Det kan inte vara tråkigt att laga mat med så vackra saker. Vart köper jag gerberas fina formar?

 2. Annki skriver:

  åh vilken härlig mässa!!!
  ser fram emot fler inlägg med massa härliga och roliga grejer =)

 3. Martina skriver:

  Vad spännande att läsa om din Formex-dag 🙂 De färgglada köksredskapen var jättefina.

 4. Men gud vilken rolig mässa! Det verkade ju vara jättemycket i min smak där. Och vad roligt att du träffade så många kända ansikten för dig. Håller också med om att man måste fråga för att få något men som du skriver, det är ibland lättare sagt än gjort:)

  kram nilla

 5. Vilken jätterolig mässa. Ser fram emot det du ska skriva om allt som du fick med dig hem. Det se jättefint ut allt.
  Glad!

  Hälsningar
  Yohanna

Kommentera