Hinza-väskan in action!

Sjuksyster Tina som vann Hinza-väskan visar här hur hennes väska underlättar hennes arbetsdag. Allt hon behöver får plats, stetoskop, förband mm.

Hon hälsar att hon gått runt till sina patienter och visat upp sin färgglada Hinza, och de höll med henne om att det är en fin väska hon fått.

”Jag äääälskar den! Den gör mig alldeles lycklig!” säger Tina.

//Tania

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hinza-väskan in action!

  1. Tina Bolognini skriver:

    Nu har jag använt den i några veckor och tycker faktiskt att den är bättre än vad jag hade förväntat mig. Det som är bra är att den är hel i botten och på sidorna till skillnad från de springor min tidigare korg hade. I ”kundkorgen” kunde en sax plötsligt sticka ut genom springorna. Väskan kan både hållas i handen vilket får min axel att vila mer. Jag kan även ha den hängande på armen. Färgen är så glad och många som ser den börjar le och frågar vart man kan köpa den. Det hade varit bra med någon slags insats eller lådor med lock skapade för väskans mått. När jag fick väskan köpte jag en genomskinlig burk med lock från IKEA som fungerar bra men får inte plats längst mot kanten. Jag är mycket nöjd med väskan som både organiseras bättre än min tidigare korg, lättare kan rengöras och förstås är mycket snyggare.

Kommentera