Kalasform

Idag fick jag ta ett steg tillbaka. Micke tog över min maskin och testet av Kalasforms bullformar.

Jag fick en massa olika formar i otroligt vackra och starka mönster och färger. Eftersom vi/han skulle baka bullar så valde jag de svarta med blommor och en fågel på. I dessa finns det plats för stoooora bullar. Passar nog Mickes arbetskamrater perfekt!

Formarnas färger och mönster håller trots värmen i ugnen. En del andra former har en tendens att bli dassiga i färgerna efter gräddning. Men inte formarna från Kalasform.

Det finns många olika storlekar och sorters bakformar hos Kalasform. De säljer även ett litet kit med ekologisk kakmix med formar. Någon gång ska jag testa både mixen och brödformarna, som de också säljer.

Kalasform får högsta betyg för sina bakformar just på grund av den otroliga designen och storleken på bullformarna. Topp!

Kalasform finns bland annat på Bluebox.se.

 

//Tania

 

Det här inlägget postades i Bak, Tester. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kalasform

 1. Maya skriver:

  Kul med lite färgglada formar 🙂

 2. Ludde skriver:

  Som Mickes arbetskamrat får jag väl tillstå att bullarna fyllde sitt syfte, stora välsmakande i den anda vi har blivit bortskämda med 🙂 Lite annorlunda med formarna får man ju säga, men är ju mest van vid att dom är vita, men lite färg piggar ju alltid upp 🙂

 3. Super söta formar 🙂
  Ha en skön kväll
  Kram från Veronica
  http://blogg.mama.nu/wavva/

Kommentera