Kreativa ting i Västerås

När jag fyllde år i lördags fick jag ett presentkort hos Kreativa ting på Erikslund i Västerås. Det är en butik som säljer scrapbook-material och har nu även fått in diverse bakprylar.

Jag var inne och satte sprätt på mitt presentkort idag och passade på att prata lite med butiksägaren (som jag glömt fråga vad hon heter). Hon berättade att det går bättre och bättre med bakprylarna och att det kommer in mer och mer varor. Närmast kommer både marsipan och sugarpaste i märket Funcakes in. Jag gillar Funcakes. Det är nog den godaste och smidigaste sugarpasten jag testat, och då har jag testat de flesta på svensk marknad. Jag tycker att Funcakes sugarpaste är riktigt god. Den finns i flera olika smaker och färger.

Idag köpte jag ett ställ för fyllda spritspåsar och en platta med plastskydd som man använder när man tex håller på och gör blommor. Plasten gör att massan inte torkar ut när man håller på och gör blommor.

Det är kul att det finns en fysisk butik med bakprylar här i Västerås. Det finns ju så många nätbutiker, så det räcker och blir över, men i en fysisk butik kan man ju klämma och känna på produkterna innan man slår till.

Jag hoppas att alla ni Västeråsare som gillar att baka och/eller hålla på med scrapbooking, åker till Erikslund och kikar in på Kreativa Ting som ligger vid Max.

//Tania

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera