Liten men naggande god!

Sommaren är här, tacksamt efter den bitande vargavintern! När jag ska definiera ordet sommar kommer det upp en bild i mitt huvud. En saftkanna med saft och ett fat med kakor i en grönskande trädgård. Den bilden vill jag självfallet förverkliga!

Så idag skulle vi snabb-baka eftersom bullarna börjar sina i frysen, visst man kan köpa färdiga. Och jag fuskar ju nästan alltid med halvfabrikat. Har ännu inte hittat tid till ett riktigt genuint storbak. Jag lovar det kommer!!!

Men jag vill iaf känna att jag lagt ner en liten smula kärlek när jag väl tar mig tid. Och sen har vi fått så extremt söta små muffinsformar från Toppits som jag var tvungen att prova.

5 plus av 5 möjliga, de är otroligt söta. De är barnvänliga i storleken och de gav mig det resultat jag väntat mig! Kan inte bli bättre med andra ord. Så idag använde jag mig av en muffinsmix som enbart kräver 1 ½ dl vatten och 1 dl flytande margarin…

Och resultatet….

 

Baka baka liten kaka!

 

//Malou

Det här inlägget postades i Bak, Tester. Bokmärk permalänken.

Kommentera