Parma på Källgatan i Västerås!

Ibland är man lat och ”glömmer” matlådan. Då är det jättebra att man jobbar så nära till exempel Spicy Hot, som jag älskar. Men tro det eller ej, man kan få för mycket av det goda.

Det finns en söt liten butik på Källgatan (granne med lilla Spicy Hot) som säljer italienska charkuterier, sallader, färdiga rätter och jag tror till och med att jag såg presentkorgar med trevliga italienska varor i. Butiken heter Parma och har med den här goda salladen vunnit mig som stamkund.

De är så fiffiga att de säljer salladslådor som man får komponera själv och så betalar man per hekto. Min goda sallad som innehöll blandsallad, oliver, tomat, mozzarella, basilika, kronärtskockor, fetaost, soltorkade tomater, ägg och chilimarinerade kycklingspett kostade bara 44 kronor!!

Ni bara måste testa Parma.

Ska ni ha fest någon gång och vill ha lite italiensk plockmat så har de även catering.

Kika här för mer information!

//Tania

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Parma på Källgatan i Västerås!

  1. Japp, ska jag också definitivt göra. I helgen blir det alltså lite gott ändå nu då, när jag kollade detta:)

    Kram nilla

Kommentera