Pasta Carbonara på julskinka

Man måste ju ta tillvara på julens rester så av julskinkan blev det en god spaghetti carbonara.

Den serverades i en fin form från House of Västerås, som jag fått av min käre svärmor i julklapp. Jag måste ha varit riktigt snäll i år eftersom jag fått så fina julklappar.

Det är nog bäst att jag är snäll nästa år också.

 

//Tania

Det här inlägget postades i Mat, Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Pasta Carbonara på julskinka

 1. Åh, så gott det såg ut. Det kan jag göra i morron till middag. Har också skinka kvar:)

  kram n

 2. Ah carbonara som ar sa gott. Mumma!
  Tack for den fina kommentaren hos mig och visst kan du ocksa. Jag tror att det hanger pa motivationen. Jag var tvungen att vanta in mig fot att komma i humor for att borja pa mitt. Och du, det ar ju jobbigast att borja. Nar det val flyter pa sa gar det lattare. Men ta det sakta, det gar bast for mig. Lycka till och hang pa du ocksa och beratta.

  Halsningar
  Yohanna

 3. Tina Bolognini skriver:

  Dina formar är så glada och fina. Jag vill byta ut alla mina till sådana vackra. Jag tror att man bara kan laga mat i sådana vackra formar. Eventuellt luras ögat så att allt serverat vackert blir gott. Spelar roll, jag luras gärna. 😉

Kommentera