Smaskens, Bob Be natural saft!

 

 

Blev glatt överraskad när jag kom hem och såg att en kupong från Smartson dykt ner i postlådan. Redan innan jag fick veta att jag blivit utvald hade jag bestämt mig för att smaka Bob Be natural saft  med smak av apelsin och passion. Nu fick jag ju turen att få prova den gratis.

 

 

Förväntningar:
Självklart hade jag höga förväntningar på smaken för BOB är ju trots allt safternas saft, tycker jag. Jag valde smaken just för att passion är en smak jag gillar och apelsinsaft har jag inte hittat någon som jag gillar än, så det blev en dubbel test för mig.

 Första intrycket:
OJ, va liten flaska! Ja det var ett ärligt första intryck.

Under testets gång:
Jag passade på att ta med mig flaskan hem till min syster då vi skulle samlas hos henne och grilla allihopa. Med allihopa menar jag totalt 8 vuxna och 5 st barn. Vi drack saften till maten och till efterrätten tog den slut. Jag tror att de flesta testade saften.

Slutomdöme:
Saften smakar äkta. Inte smakar det mycket apelsin av den utan jag ville nästan säga att den smakade exotiskt, nästan lite ananas/mango-aktig. Den var inte för sötsliskig och min syster övertygades till att byta saftsort. Det anser jag vara ett mycket gott betyg. Flaskan kunde dock vara lite större tycker jag, men man kan ju inte få allt 🙂

 

//Tania

Det här inlägget postades i Tester. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Smaskens, Bob Be natural saft!

  1. Maya skriver:

    Lät ju som en god saft, nu är fråga om där är några konstgjorda sockerarter i den…måste kollas! Jag kan inte för min gud reda av att dricka/äta något med sånt socker, smakar vidrigt! Men man hade kanske lärt sig om man måste! 🙂
    Ha en fin lördag!

Kommentera