Tania testar – Findus schnitzel med potatisgratäng

Skoldag idag och eftersom både jag och Sara glömt matlåda gick vi till Ica och köpte frysmat från Findus.

För att variera mig lite valde jag inte Kyckling med örtsås, som jag tycker är riktigt god. Det blev en schnitzel med potatisgratäng och rödvinssås istället.

Jag är lite rastlös när det gäller att vänta på mat… fort ska det gå! Så det var långa 9 minuter jag fick vänta när lådan låg i micron.

Vad ska jag säga för att inte vara allt för tråkig!? Ärlig ska man ju vara men på ett bra sätt tycker jag. Det här är ju mina åsikter och mina smaklökar och mina smaklökar blev besvikna. Tyvärr smakade min mat ytterst lite och schnitzeln var mosig. Potatisen var det bra konsistens på men tyvärr var smaken lite för svag där med.

Självklart kan man inte göra micromat som smakar lika mycket som hemlagat men det finns faktiskt många rätter som är goda och mättande.

Sara testade en låda med tacogratäng som hon tyckte smakade taco och det är ju ett bra betyg 🙂

Jag har testat och det är ju huvudsaken. Om man inte smakar kan man ju inte veta om man gillar det eller inte, eller hur!?

 

//Tania

Det här inlägget postades i Mat, Tester. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tania testar – Findus schnitzel med potatisgratäng

 1. Findus skriver:

  Hej Tania!
  Vi läste ditt inlägg.
  Vi gillar att du är öppen att prova nytt! Tråkigt att rätten inte motsvarade dina förväntningar dock.
  Vi vill passa på att tipsa dig om en annan av våra färdiglagade maträtter som blivit framtagen som favorit bland våra konsumenter och som fått fina betyg av andra matbloggare. Den heter Rostad Kycklingfilé med grönpepparsås. Bifogar länk så du kan läsa mer: http://www.findus.se/wardshus/rostad-kycklingfile-med-gronpepparsas/
  Bästa hälsningar
  från oss på Findus

 2. Fröken M skriver:

  jag är egentligen inte jätte förtjust i någon micromat, men när man har bråttom är det bättre än inget 🙂

Kommentera