Tania testar Toppits

I morgon, tisdag, är det skolgårdsfest på Melles skola. Eftersom vi inte skrev upp oss på ansvar i fiskedammen, valde vi istället att bidra med bröd och bakverk till försäljningen. Jag föredrar att baka ett par dagar än att stå och nypa fast papperspåsar i en timme 🙂

Jag började baka i lördagsmorse när jag vaknade tidigt och inte kunde somna om. Det var dags att testa formarna jag fått ifrån Toppits.

De stora muffinsformarna håller formen utan en muffinsplåt, vilket är mycket positivt. Alla har ju inte sådana plåtar hemma. Mönstret på de stora formarna är diskret. Jag har testat många olika muffinsformar men ingen håller så bra som Toppits stora formar. Högsta betyg till Toppits stora muffinsformar!

I samma veva testade jag Toppits minimuffinsformar. De är lite tunnare och håller inte riktigt ihop så att muffinsarna blir toppiga utan fläker ut lite. Jag gillar verkligen det gulliga mönstret, blå med vita blommor. Som minimuffinsformar blir betyget lite lägre MEN jag använde formarna till mina småkakor och där är de i sitt ässe! Högsta betyg som småkaksformar.


Jag testade även Toppits spritspåse och 3D bakplåtspapper. Spritspåsarna kommer i en förpackning med 10st engångspåsar och tre återanvändningsbara spritsmunstycken. Det är hygieniskt och praktiskt eftersom man inte behöver rengöra påsen efter användning. Påsarna för min del är lite för små om man ska använda dem till en större sats, men ska de användas till små dekorationer fungerar de jättebra. Jag behöver fylla på dem då och då när jag dekorerar och det blir lite kladdigt.

Toppits 3D bakplåtspapper är en underbar uppfinning. Pappret är bubbligt för att värmen ska komma in under bakverket. Inget jag har bakat med 3D-pappret har fastnat. Om man inte testat det här bakplåtspappret ska man absolut testa det.

Jag använde både spritsen med runda munstycket och 3D bakplåtspappret när jag bakade Whoopie pies till gårdsfesten. Fungerar otroligt bra!


Jag är mycket nöjd med Toppits formar, spritspåse och 3D bakplåtspapper och rekommenderar dem starkt till alla bakglada hemmabagare och konditorer.

 

//Tania

Det här inlägget postades i Bak, Tester. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tania testar Toppits

  1. Pingback: Knäckig choklad och kokoskaka | Piccante!

Kommentera