Testar Kexchoklad hallon & banan

Jag har testat kexchoklad limited edition hallon och banan.

Förpackningen på hallon gillar jag. Den är färgstark och ser fräsch ut medan banan ser tråkig och inte så god ut.

Det speglade även smaken på innehållet väldigt tydligt tyckte jag för banan som jag hade hoppats på, smakade väldigt väldigt lite banan. Den hade istället en bränd smak, tyckte jag. Som att kexen gräddats för länge eller nåt sånt. Den luktar lite mer så som man hade velat att smaken skulle vara men inte mer än så. En besvikelse med andra ord eftersom jag gillar banan och choklad.

Hallon däremot var riktigt god. Även den var mild i hallonsmaken men här krävdes det nästan för att få kakan att smaka bra. Hade hallonsmaken varit starkare hade det inte funkat. Jag köpte en påse med små bitar hallon kexchoklad och det var lite farligt eftersom man inte kan sluta äta.

Mitt betyg till Kexchoklads nya limited edition:

Banan 1/5
Hallon 4/5

 

//Tania

Det här inlägget postades i Tester. Bokmärk permalänken.

Kommentera