Vinn en Hinzaväska!

Vintern i all ära men nu är vårens färger här.

De nya färgerna är teal, cerise och mint.

Nu kära vänner har jag fått en fin Hinzaväska i en av de tre nya vårfärgerna att tävla ut till en av mina trevliga läsare.

Vem vill ha en fin cerise Hinza till vårens utflykter, shopping eller…. vad?!

Just det, den som beskriver bäst hur de kommer att använda väskan, VINNER!

Jag är enväldig domare och kommer att noga gå igenom era bidrag.

Tävlingsregler:

 • Skriv en kommentar till detta inlägg och beskriv hur du skulle använda din Hinza-väska om du vann.
 • För att jag lätt ska kunna nå vinnaren måste en fungerande e-mailadress fyllas i.
 • Tävlingen avslutas om en vecka, söndagen 5/2.

 

Det ska bli så roligt att se vad ni skulle vilja använda denna söta väska till.

 

//Tania

 

 

Det här inlägget postades i Övrigt, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vinn en Hinzaväska!

 1. Simone skriver:

  Då jag älskar att baka och nu då de börjar närma sig vår och sommar så skulle den allid vara fylld med bakverk och andra gosaker,som t.ex hemmagjord saft,och några muggar,och en tunn filt så är man redo för picknick.Skulle lätt åka direkt till stranden med sonen,då han älskar att bada medans jag skulle duka upp och fika på vackraste platsen.De är livet,äta gott med sina älsklingar.Och att man är med mode är ett stort plus,riktig fin väska och skulle användas väldigt ofta.

 2. Carolina skriver:

  Jaaag vill ju såklart ha en sådan läckerbit, jag är ju bosatt på en ö och så fort vädret tillåter så drar vi såklart på skojiga utflykter och stunder på stranden, och det är DÅ denna läckerbit skulle få följa med – att få med allt man behöver med två barn är inte alltid lätt, men den här väskan skulle ju göra det KUL att plocka fram och bära runt på en massa grejer! Den skulle må sååå bra hemma hos oss! 🙂

 3. Fnulan skriver:

  Men vem vill inte ha en sådan underbar väska! Och jag kommer inte att använda den till något särskilt, jag ska använda den alltid! För den är så pass fin och läcker så att det funkar!!! Badet, utflykten, handbagaget på resan, turen till skogen och stan! Ja det finns inte ett tillfälle då den inte kan användas!

 4. Petra Brohlin skriver:

  Denna väskan är ju bara så snygg…. Tror jag kommer att använda den till allt möjligt, utflykter, veckohandling, stranden, friluftsbadet, ja vad som…. Ja, vad kan man INTE använda den till?

 5. Tove skriver:

  Ja vad kan man inte ha den till….
  Det första jag tänkte på va en strandväska i sommar när jag åker till Turkiet.Man får plats med allt som man behöver ha med sig för en dag på stranden fast det blir ju inte bara en dag utan hela veckan;)
  Lätt att packa i och varför inte matcha med en standhandduk bara för att.Och man kan ju alltid göra reklam för märket på väskan och varför inte för bloggen Piccante:)
  När semetstern väl är slut så blir det nog en shopping väska vid handling av mat.
  Till hösten den perfekta svampkorgen!

 6. Annki skriver:

  Jag skulle behöva flera =)
  I första hand skulle allt mitt handarbete få flytta in i väskan som just nu bor i papperspåse och denna påse följer mej över allt =) Går nästan aldrig hemifrån utan mitt handarbete =)
  Tänk vad snygg man skulle se med en snygg väska istället för en pappåse =)

 7. Jessica skriver:

  Vilken underbar vaska, rolig fargklick i vardagen! Den skulle passa mig i stort satt vid alla tillfallen… men framfor allt nar jag gar pa veckomarknaden har i Italien och handlar farsk frukt och gronsaker.

 8. Tina skriver:

  Jag tänkte direkt: -Sicken smidig väska att hålla ren. Jag har därför två alternativ.
  1. Jag färgsätter min vardag på arbetet och bär med mig allt jag behöver i mitt jobb som sjuksköterska, sårvårdsmaterial, stetoskop, läkemedel. Samtidigt blir jag av med uttrycket: -Så du har fått korgen (idag bär jag mina grejjer i en ful grön plastkorg och uttrycket är en favorit i ständig repris)
  2. Min älskade make får förvara sina konstnärsmaterial i den och i samma veva är jag så där fantastiskt jämlik då makens saker förvaras i den knallrosa väskan, hepp! 😉

  Och vinner inte jag då sätter jag min röst på stackaren med handarbetet i en kasse, herregud, ge henne den rosa väskan! 🙂

Kommentera