Whoopie pie-matta….. eller!?

Mika Design kan man köpa en jättebra hjälpreda i köket, whoopie pie-mattan. Den ser till att man får runda och fina whoopiesar varenda gång.

Jag valde att testa att göra andra saker med mattan för att hitta fler användningsområden, så jag använde den när jag testade Carlshamns Cookie Mix. Jag tycker att det är fantastiskt att det finns mixer till bröd, kakor och tårtor. Det gör ju så att ALLA kan baka. Enkla instruktioner på paketen gör att det går snabbt och smidigt att röra ihop en god kaka.

Carlshamns bageri har en massa olika mixer och jag valde att testa deras Cookies mix choklad.

Det var jättelätt att röra ihop smeten då man bara tillsätter flytande smör och vatten. Rör runt och sen voilá!

Jag spritsade ut smeten på Lèkués Whoopie pie-matta, som nu också funkar som cookie-matta 🙂

Kakorna blev jättegoda och mattan gjorde det enkelt att få fina kakor som inte flöt ut och fastnade i varandra. Jag bjöd mina klasskompisar på lite ”plugg-fika” och alla kakorna försvann i ett nafs. Ett mycket bra betyg med andra ord.

Dessa kakor kändes lite nyttiga för de smakar havre och är inte så söta som en del kakor kan vara. Mycket goda!

Det fina kakfatet kommer från Gerbera Design och passar perfekt nu i påsktider 🙂

 

//Tania

Det här inlägget postades i Bak, Övrigt, Tester. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Whoopie pie-matta….. eller!?

  1. Fröken M skriver:

    Jag måste ju säga att jag är VÄLDIGT sugen på att skaffa en sån där ”matta” eller två. Det verkar ju helt klart förenkla kakbaken av alla de slag 🙂
    Ha en bra dag !!

  2. Karin skriver:

    Det där måste jag testa!

Kommentera